Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Normal Topic Why doesn't SynkMark see my Chrome on my M1 iMac? (Read 2893 times)
Jerry Krinock
Admin
Offline
Posts: 1672
Location: San Jose, California, USA
Joined: Sep 29th, 2008
Re: Why doesn't SynkMark see my Chrome on my M1 iMac?
Reply #1 - Mar 2nd, 2022 at 4:54am
Print Post  
Hello, Howard.

Try this…

• In Synkmark, click in the main menu : Synkmark > Manage Browser Extensions.  In the Sync section for Chrome, click the "Test" button.  If you get a happy checkmark in a green circle, it should be (now) working.  (This step does not fix anything, but I want to ensure that you are  using the easiest and most sure-fire test.)

If the test fails,

• Quit and relaunch Chrome.
• Re-test as in the previous step.

If the test still fails,

• In Chrome, uninstall the BookMacster Sync extension, then in that Manage Browser Extensions window (re-)install it.  Be sure to click the "Test" button as instructed as the last step in the installation, and verify that you get a happy checkmark in a green circle.

Regarding why this happens, if relaunching Chrome fixed it, I believe that sometimes Chrome goes on the fritz and needs a relaunch for some extensions to work properly.  If reinstalling the extension fixed it, maybe the prior installation was not immediately followed by a "Test", which is necessary to configure the extension.

Tell us if you still have trouble after all this.
  

Jerry Krinock
Back to top
IP Logged
 
HowardB
Member
Offline
Posts: 20
Joined: Apr 1st, 2018
Why doesn't SynkMark see my Chrome on my M1 iMac?
Mar 1st, 2022 at 11:54pm
Print Post  
It looks like it's installed correctly.   But SynkMark gets no response from Chrome.

Interapp Messaging Error : Server Port
(com sheepsystems.BookMacster.Extore.Default.ToClient) Not Found
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint